Verzenden en retour

 

Voor alle bestellingen geldt vandaag voor 20.00 besteld, vandaag verzonden (mits op voorraad). Dit betekent dat je bestelling meestal de volgende dag of de dag daarna in huis is.

 

Wij verzenden gratis vanaf €50,- in heel Nederland.
Verzendkosten onder dit bedrag zijn €5,95.
Voor bestellingen uit België geldt gratis verzending vanaf €65,-
Verzendkosten onder dit bedrag zijn €9,-.

 

Zodra je bestelling is verzonden ontvang je van ons een mail ter bevestiging.

 

Wij verzenden niet op onderstaande feestdagen:

 

Weekends

Nieuwjaarsdag

Goede vrijdag

Pasen (eerste en tweede paasdag)

Koningsdag

Bevrijdingsdag

Hemelvaartsdag

Pinksteren (eerste en tweede pinksterdag)

Kerstmis (eerste en tweede kerstdag)

 

Let op! Door de drukte rondom corona kan het zijn dat je bestelling iets vertraging op loopt. Onze excuses voor het ongemak.

 

 

Retour

Is het product toch niet naar wens? Je kunt je bestelling binnen 14 dagen retourneren. Retourzendingen zijn op eigen kosten.

Voorwaarden voor het retourneren zijn dat de producten ongebruikt en onbeschadigd zijn. Geopende of beschadigde verpakkingen nemen wij niet retour. Bij voorkeur retourneren in de originele doos.

Stuur een mailtje met de reden van je retourzending naar info@petpret.nl, dan versturen wij een retourlabel. Deze kun je dan uitprinten en op de doos plakken.

 

Wanneer je jouw volledige bestelling retour stuurt, ontvang je het volledige bedrag dat je hebt betaald bij het plaatsen van uw bestelling retour. Wanneer je een deel van jouw bestelling terugstuurt, storten wij alleen het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen terug.

 

Indien Petpret jou de verkeerde artikelen heeft verzonden, zijn de kosten van de retour voor onze rekening. In andere gevallen zijn de kosten voor retourneren voor eigen rekening.

 

Heb je vragen over je bestelling en/of retour? Mail of bel ons dan. We helpen je graag.

 

Volg ons op Instagram!